Gå videre til innhold

Emner: Mat, drikke

André Gåsemyr og Kjell Kollin (til venstre) fra MS Trollfjord mottar den første leveransen brød fra Valentin Masaruljev og Jørn Roger Olsen i Kaffebønna. Foto: Hurtigruten

Hurtigruten lanserer brød laget av overskudd fra ølbrygging og tare

Masken fra ølbrygging hos Mack i Tromsø var tidligere et avfallsprodukt. Nå brukes den i stedet i brød om bord på Hurtigruten.
Gjester på Hurtigruten kan nå nyte nybakte brød laget av overskuddsproduktet mask fra Macks Ølbryggeri i Tromsø og sukkertare fra Lyngen Seaweed.
De spesielle brødene er utviklet i samarbeid med Kaffebønna Bakeri i Tromsø.
Brødene bakes bare noen hundre meter fr

Hurtigruten døper de to nye ekspedisjonsskipene med hybridteknologi for MS "Roald Amundsen" og MS "Fridtjof Nansen".

Hurtigruten hedrer norske polarhelter med nye ekspedisjonsskip

Hurtigrutens hybridskip blir: • Navngitt etter de norske polarpionerene Roald Amundsen og Fridtjof Nansen • Preget av banebrytende skandinavisk design • De første ekspedisjonsskipene i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi

Hurtigruten