Gå videre til innhold
Albertino Loureiro Nunes serverer frokost om bord på MS Otto Sverdrup.  Foto: Philipp Hesse/Hurtigruten.
Albertino Loureiro Nunes serverer frokost om bord på MS Otto Sverdrup. Foto: Philipp Hesse/Hurtigruten.

Pressemelding -

Hurtigruten tildelt 3.plass i Twinings Best Breakfast 2024

Torsdag ble Hurtigrutens MS Otto Sverdrup tildelt tredjeplass i Twinings Best Breakfast 2024 i kategorien for frittstående hotell. I konkurranse med Britannia Hotel og Hotel Union Øye har Hurtigruten markert seg som en av de fremste når det kommer til frokostopplevelser i Norge.

Twinings Best Breakfast er en årlig kåring som fremhever kvalitet og variasjon i frokostserveringen på hoteller og overnattingssteder. Hurtigrutens plassering viser at frokostopplevelsen om bord kan måle seg med Norges beste hoteller.

Juryens vurdering: "Hurtigrutens signaturskip MS Otto Sverdrup setter en ny standard for frokostopplevelser til sjøs. I en vakker spisesal med panoramautsikt over norskekysten serveres delikatesser fra buffet og meny, basert på bærekraftige, lokale råvarer som hyller norsk matkultur. Med fantastisk service og kystens rikdom på tallerkenen, blir frokosten en uforglemmelig matopplevelse.

– Dette er en stor anerkjennelse for oss, og det er utrolig gøy at innsatsen fra teamet vårt, både på land og til sjøs, blir lagt merke til. Hele teamet har virkelig stått på for å gi gjestene våre en frokost de både legger merke til og setter pris på, sier Tani Gurra, Front of House & Beverage Director.

Lokale råvarer

Frokosten i Hurtigruten er en del av satsingen Norway's Coastal Kitchen, som består av kortreiste råvarer fra norskekysten. MS Otto Sverdrup er en del av Hurtigrutens Signaturkonsept, med reiser til Nordkapp og Svalbard.

– Å komme blant topp tre i en så tøff konkurranse betyr mye for oss. Vi er stolte av frokosttilbudet vårt, som blant annet består av varmretter, ferskt brød, lokale råvarer, og et utvalg av juice, smoothies og energishots. Vi er opptatt av å bruke lokale råvarer og sørge for at gjestene får en frokost som både smaker godt og gir en god start på dagen. Denne plasseringen inspirerer oss til å fortsette å utvikle og forbedre frokostopplevelsen til våre gjester, sier Øistein Nilsen, Culinary Director i Hurtigruten.

En viktig milepæl

Med over 400 hoteller i konkurransen er det en stor prestasjon å komme blant de tre beste i Norge. Dette er første gang et Hurtigruten-skip har nådd finalen i Twinings Best Breakfast, noe som er en viktig milepæl for selskapet.

Kategorier


.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten (+47) 480 27 700 (kun for presse, ikke SMS) Kontakt for kundehenvendelser
Kjersti Johannessen

Kjersti Johannessen

Pressekontakt Pressesjef Hurtigruten +47 905 57 855

Relatert innhold

André Gåsemyr og Kjell Kollin (til venstre) fra MS Trollfjord mottar den første leveransen brød fra Valentin Masaruljev og Jørn Roger Olsen i Kaffebønna. Foto: Hurtigruten

Hurtigruten lanserer brød laget av overskudd fra ølbrygging og tare

Masken fra ølbrygging hos Mack i Tromsø var tidligere et avfallsprodukt. Nå brukes den i stedet i brød om bord på Hurtigruten.
Gjester på Hurtigruten kan nå nyte nybakte brød laget av overskuddsproduktet mask fra Macks Ølbryggeri i Tromsø og sukkertare fra Lyngen Seaweed.
De spesielle brødene er utviklet i samarbeid med Kaffebønna Bakeri i Tromsø.
Brødene bakes bare noen hundre meter fr

Hurtigruten