Gå videre til innhold
Foto: Carnegie
Foto: Carnegie

Pressemelding -

Torleif Ernstsen ny finansdirektør i Hurtigruten

Torleif Ernstsen (39) blir ny finansdirektør i Hurtigruten.

Ernstsen er siviløkonom med spesialisering i finans og statsautorisert revisor, og jobber i dag som direktør i corporate finance-avdelingen ved Carnegies Oslo-kontor.

Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten er svært fornøyd med at Ernstsen nå blir en del av selskapets toppledelse.

- Torleif har jobbet med Hurtigruten i ulike roller siden 2007, blant annet som rådgiver for TDR Capital under kjøpet av selskapet. Det er en stor fordel for oss å få en ny finansdirektør som er så godt kjent med selskapet og vår finansielle struktur. Jeg gleder meg til å få Torleif om bord, sier Skjeldam.

Ernstsen begynner i Hurtigruten 1. februar.

- Etter å ha jobbet med Hurtigruten gjennom flere år, har jeg blitt veldig imponert over selskapets sterke finansielle og operasjonelle utvikling. Jeg ser fram til å mønstre på laget som skal fortsette å styrke Hurtigrutens posisjon langs norskekysten, som verdensledende på ekspedisjonsseilinger i arktiske og antarktiske strøk, og til nye spennende destinasjoner, sier Ernstsen.

Torleif Ernstsen tar over stillingen som finansdirektør etter Asta Lassesen (35), som har hatt jobben siden 2011. Før helgen ble det kjent at hun går over i en ny stilling som kommersiell direktør i Hurtigruten.

Inntil Ernstsen er på plass i sin nye stilling, vil Lassesen fungere både som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten. 

Emner


Hurtigruten er den legendariske ruten langs norskekysten; originalen siden 1893. Fra 2016 tilbyr Hurtigruten ekspedisjonsreiser med fire skip i Arktis ved Svalbard, Island og Grønland, og seilinger rundt Antarktis. I alt 11 skip tilbyr opplevelsesreiser langs norskekysten - hver dag hele året.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten, rutetrafikken Bergen-Kirkenes og MS Trollfjord. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Pressevakt HX

Pressevakt HX

Pressekontakt Alle henvendelser om HX (tidligere Hurtigruten Expeditions) og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 97600637
Øystein Knoph

Øystein Knoph

Pressekontakt Head of Media Operations Hurtigruten +47 977 39 224
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796
Hurtigruten Group