Gå videre til innhold

Pressemelding -

Oppdatering om MS Richard With

MS Richard With er for tiden ikke i normal trafikk, og det er ingen gjester på skipet. Skipet var på vei til Bergen etter et lengre verftopphold da hendelsen skjedde.

Det var et mannskap på 53 om bord, i tillegg til 14 servicepersonell som har gjort etterarbeid etter verftsoppholdet. Det er ingen personskader eller fare for liv og helse for de 67 personene om bord, som har vært vår viktigste prioritet i dag.

Vi jobber med å vurdere skadeomfanget. Det vi vet nå er at det er mindre skader på bulb og fremre ballasttank, som på tidspunktet var fylt med sjøvann. Når vi har full oversikt, vil vi vurdere hvordan vi får skipet til verft for reparasjoner.

Det er for tidlig å si noe om årsaken til grunnstøtingen, og vi kommer tilbake med nærmere informasjon når de nødvendige undersøkelsene er gjort.


.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten, rutetrafikken Bergen-Kirkenes og MS Trollfjord. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Hurtigruten Group