Gå videre til innhold
Mark Ivin utnevnt til CFO for Hurtigruten Norge

Pressemelding -

Mark Ivin utnevnt til CFO for Hurtigruten Norge

Mark Ivin er utnevnt til Chief Financial Officer (CFO) for Hurtigruten Norge med virkning fra 25. september.

Som en del av Hurtigruten Groups arbeid med å forberede virksomheten for ytterligere vekst, styrkes Hurtigruten Norge teamet med Mark Ivin. Han vil som CFO for Hurtigruten Norge ha en sentral rolle sammen med gruppens ledelse i å forme og gjennomføre grep for å realisere denne veksten.

- Jeg er veldig glad for å kunne ønske Mark velkommen til Hurtigruten Norge som CFO. Han har en meget solid bakgrunn som er relevant for vår videre utvikling og vekst. Han kommer inn med erfaring fra selskaper i ulike utviklingsfaser og fra forskjellige bransjer og vil med det være et sentralt bidrag i ledelsen, sier Hedda Felin, CEO i Hurtigruten Norge.

Hurtigruten Norge tilbyr den fremste reiselivsopplevelsen av Norges unike kyst, og har i dag en flåte med ni skip, hvorav syv skip driftes i kystrutevirksomheten og to skip seiler helkommersielle seilinger langs norskekysten.

- Jeg er svært glad for å ha fått tillitt til å bidra i neste fase av Hurtigruten Norges ikoniske virksomhet, som henter gjester fra hele verden til Norge, har en multinasjonal arbeidskultur, et sterkt fokus på bærekraft og solide eiere i ryggen. Jeg tar med meg erfaringen fra ulike bransjer, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å bygge verdier sammen med dyktige kollegaer i Hurtigruten Norge og på tvers av gruppen, sier Mark Ivin.

Ivin har mer enn 20 års erfaring fra finans- og lederroller, sist som CFO i Keystone Education Group, hvor han også var interim-CEO. Han har erfaring som CFO også fra det børsnoterte Magseis Fairfield, et seismikk selskap, samt som CFO i det Private Equity eide Get, en ledende fiberbasert bredbånds- og TV-leverandør. Tidligere stillinger inkluderer Finance Director i Statkraft, Partner i PwC, samt økonomisjef i Hughes Space & Communications i Los Angeles, California, USA.

Ivin har en Mastergrad i International Management fra Thunderbird School of Global Management i Phoenix, Arizona, USA, og en Bachelorgrad i Business Administration fra University of Denver i Colorado, USA.

Ivin tiltrer rollen 25. september ved Hurtigruten Norges hovedkontor i Oslo.

***

Kontaktperson:

Anne Solsvik, VP kommunikasjon, Hurtigruten Norge

Telefon: (+47) 995 98 796 | (+47) 48 02 77 00

E-post: press@hurtigruten.no

Emner


Om Hurtigruten Norge

Hurtigruten Norge driver sju skip i den legendariske rutetrafikken mellom Kirkenes og Bergen, ofte kalt «verdens vakreste sjøreise». Det har vi gjort siden Vesteraalens Dampskibsselskab, ett av selskapene som gjennom årenes løp er blitt til dagens Hurtigruten, la ut på den første seilingen i 1893.

Den dag i dag bygger vi på arven fra vår 130 år lange historie. Våre skip og vårt erfarne mannskap frakter lokale passasjerer, gods og turister trygt til 34 små og store havner langs norskekysten.

Hurtigruten Norge er en av Norges største maritime arbeidsgivere og lærebedrifter. Vi serverer lokalmat i verdensklasse om bord, med kortreist mat fra over 70 lokale leverandører langs kysten. Vi tilbyr også en rekke spennende og nøye utvalgte utflukter til våre gjester.

I tillegg til kystrutevirksomheten har selskapet to helkommersielle skip langs Norskekysten. MS Trollfjord med Svalbardekspressen og Nordkappekspressen, og MS Otto Sverdrup som seiler langs Norskekysten ut fra Hamburg.

Hurtigruten Norge er en del av Hurtigruten Group. Gruppen består også av Hurtigruten Expeditions, verdens ledende ekspedisjonscruiseselskap, og Hurtigruten Svalbard, som driver landbasert reiselivsvirksomhet og hoteller på Svalbard.

.

Kontakter

Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796

Hurtigruten Group