Gå videre til innhold

Pressemelding -

​Invitasjon til pressekonferanse

Rapport om granskning av Hurtigruten Cruise AS etter smitteutbrudd av covid-19 på MS Roald Amundsen vil bli presentert på en pressekonferanse torsdag.

.

Når: Torsdag 17. september kl. 16.00 

Hvor: The Hub, Biskop Gunnerusgt. 3, Oslo.

Rapporten vil bli presentert av Jan Fougner, partner i advokatfirmaet Wiersholm, som har ledet granskningsarbeidet på vegne av Wiersholm og DNV GL. Representanter for styret og konsernledelsen i Hurtigruten Group vil være til stede for å kommentere konklusjoner og anbefalinger fra granskningsutvalget, og besvare spørsmål fra media.

.

PÅMELDING: På grunn av smitteverntiltak vil det bli begrenset antall plasser, og pressekonferansen blir kun åpen for media. 

Vi ber om at media som ønsker å delta sender navn på deltakere til press@hurtigruten.com innen torsdag kl 14:00.

For å sikre mulighet til eventuell smittesporing vil alle som møter i tillegg bli bedt om å registrere seg og oppgi kontaktinformasjon ved inngangen. Beregn tid til dette ved ankomst. 

Personer som ikke har anledning til fysisk oppmøte kan følge pressekonferansen på nett via denne lenken: https://hurtigruten.direkte.stream/

.

For media som følger pressekonferansen gjennom strømmingen, vil det være mulig å sende inn spørsmål som vil bli videreformidlet dersom kapasiteten tillater det. Spørsmål kan sendes til press@hurtigruten.com.

.

Det blir mulighet for å koble seg på eksisterende kameraproduksjon via SDI bakerst i salen.

***

Granskningsrapporten vil bli tilgjengelig på www.hurtigruten.no/presse etter at pressekonferansen er i gang. 

***


.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten Norge

Pressevakt Hurtigruten Norge

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten Norge, rutetrafikken Bergen-Kirkenes og MS Trollfjord. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Hurtigruten Group