Gå videre til innhold
Ingeborg Flønes overtar som CEO i Hurtigruten Svalbard
Ingeborg Flønes overtar som CEO i Hurtigruten Svalbard

Pressemelding -

Ingeborg Flønes overtar som CEO i Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Group henter inn HOFF-sjef for å lede den videre satsingen på bærekraftig reiseliv på øygruppen i årene som kommer.

Tidligere i år annonserte Per Brochmann at han takker av som sjef for Hurtigruten Svalbard. Det er nå klart at Ingeborg Flønes overtar sjefs-rollen etter Brochmann.

- Denne jobben finnes det bare en av i Norge, så det var umulig å ikke ta muligheten. En reise til Svalbard er en unik opplevelse man tar med seg resten av livet. Å få jobbe sammen med et fantastisk team med å utvikle en mer bærekraftig reiselivsnæring på Svalbard er noe jeg gleder meg enormt til, sier Ingeborg Flønes.

Hun var med å starte opp Forbrukerrådets kontor på øygruppen, og har gått Svalbard Skimaraton.

- Jeg har latt meg begeistre av mine besøk til Svalbard. Å få bidra til å bygge lokalsamfunnet videre både for tilreisende og fastboende er noe jeg ser frem til, sier Flønes.

Bred og variert erfaring

Den nyansatte Svalbard-sjefen har vært administrerende direktør i HOFF SA siden 2017, og tidligere jobbet i både HP, Nortura og nevnte Forbrukerrådet. Hedda Felin, styreleder i Hurtigruten Svalbard og til daglig administrerende direktør i Hurtigruten Norge, er svært fornøyd med rekrutteringen.

Hedda Felin, styreleder i Hurtigruten Svalbard, gleder seg over å få Ingeborg Flønes inn som ny CEO for Hurtigruten Svalbard.

- Vi er stolte av å få inn en leder som har så bred og interessant erfaring som Ingeborg. Resultatene hun kan vise til er knallsterke uansett bransje. Svalbard som en helt unik destinasjon med gjester fra Norge og resten av verden så vi gleder oss over å få inn en leder som har jobbet ute i det internasjonale markedet, men ikke minst kjenner Norge veldig godt, sier Felin.

Flønes ser frem til sitt nye liv på 78 grader nord og bli del av Hurtigruten Svalbard.

- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med det dyktige teamet i Hurtigruten Svalbard og lokalsamfunnet som vi er tett koblet sammen med både som arbeidsgiver og støttespiller. Vi skal bygge videre på den viktige rollen selskapet utgjør i samfunnet, og styrke vår posisjon og bidrag til et mer bærekraftig Svalbard i årene som kommer, avslutter Flønes.

Emner

Kategorier

Regions


Om Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er Svalbards eldste turoperatør. Fra å være et reisebyrå som hjalp gruvearbeidere å reise sørover, er Hurtigruten Svalbard i dag den den største totalleverandør av opplevelser fore turister på øygruppen.

Med Hurtigruten Svalbard kan du oppleve panoramautsikten på snødekte breer, solnedgangen over spisse fjell, blank havis, hundekjøring, kajakk, fotturer, grotteturer, skiturer og mye mer.

Vi har tre hoteller med lang historikk i lokalsamfunnet som tilbyr overnatting for enhver smak fra boutique hotellet Funken Lodge til Coal Miners’ Cabins - som bringer deg tett på det gamle gruvelivet. Med en rekke spisesteder som inkluderer Huset Svalbard med utsøkt mat og en av Nord-Europas største vinkjellere tilbyr vi den komplette opplevelsen i Arktis.

Hovedkontoret ligger i Longyearbyen og har helårsdrift.

Kontakter

Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796

Hurtigruten Group