Gå videre til innhold
Hurtigrutens satsing på aktive og kunnskapsbaserte opplevelsesreiser gir økt oppmerksomhet og en plassering i omdømmetoppen.
Hurtigrutens satsing på aktive og kunnskapsbaserte opplevelsesreiser gir økt oppmerksomhet og en plassering i omdømmetoppen.

Pressemelding -

Hurtigruten seiler inn i omdømmetoppen

Hurtigrutens snuoperasjon, og utviklingen av nye attraktive opplevelsestilbud langs norskekysten, i Arktis, Antarktis og Sør-Amerika, sender nykommeren rett inn på andreplass på rangeringen av omdømme hos Norges 50 mest synlige selskaper.

Det er første gang Hurtigruten vurderes i den velrenommerte RepTrak-undersøkelsen til Apeland og Reputation Institute.

– Jeg vil rette en kjempetakk til alle som er spurt for at de viser oss denne tilliten. Dette er en seier for et fantastisk Hurtigruten-lag på sjø og land som hver eneste dag sørger for unike opplevelser for våre gjester. De kan kysten og er stolte over å være en del av den, og de har en nærhet til leia som gjør reisen helt ekstraordinær, sier konsernsjef Daniel Skjeldam.

Han mener «nye» Hurtigruten lykkes med å kombinere tradisjon og fornying til et tilbud med stor appell for både norske og utenlandske gjester. Sentralt står opplevelser som havørnsafari, RIB-ekskursjoner, fisketurer og lokalmattilbudet Norway’s Coastal Kitchen.

- Folk vil ha noe ekte og de vil ikke lenger være passive tilskuere på ferie. Derfor tilbyr Hurtigruten nå aktive og lærerike reiser. De mange unike ekskursjonene og forelesningene gir gjestene ekte nærkontakt med naturen og destinasjonene der vi seiler, sier Skjeldam.

Skjeldam mener Hurtigrutens tydelige samfunnsansvarsprofil også spiller en vesentlig rolle.

- Vi tilbyr reiser med mening. Gjestene våre får muligheten til å lære mer om og å gi tilbake til reisemålene. Mange av områdene Hurtigruten seiler i er sårbare. Det er viktig å vise fram naturen på en skånsom måte og å engasjere ambassadører som bidrar til å bevare den. Etter å ha seilt i disse farvannene i 125 år, har vi en unik kompetanse som vi vil overføre til våre gjester., sier Skjeldam.

Hurtigruten har den senere tiden blant annet investert mye i å gi fire av skipene langs norskekysten en solid ansiktsløfting, har inngått en intensjonsavtale om bygging av inntil fire nye ekspedisjonsskip, og har utvidet reisetilbudet til nye spennende destinasjoner som Canada og Amazonas.

Emner

Kategorier


Hurtigruten er den legendariske ruten langs norskekysten; originalen siden 1893. Fra 2016 tilbyr Hurtigruten ekspedisjonsreiser med fire skip i Arktis ved Svalbard, Island og Grønland, og seilinger rundt Antarktis. I alt 11 skip tilbyr opplevelsesreiser langs norskekysten - hver dag hele året.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten Norge

Pressevakt Hurtigruten Norge

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten Norge og rutetrafikken Bergen-Kirkenes. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Pressevakt Hurtigruten Expeditions

Pressevakt Hurtigruten Expeditions

Pressekontakt Alle henvendelser om Hurtigruten Expeditions og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten Norge +47 97600637
Øystein Knoph

Øystein Knoph

Pressekontakt Head of Media Operations Hurtigruten Expeditions +47 977 39 224
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten Norge +47 995 98 796
Martin Henriksen

Martin Henriksen

Pressekontakt Leder for bærekraft og samfunnskontakt Hurtigruten Norge +47 918 21 908

Hurtigruten Group