Gå videre til innhold
Asta Lassesen er i dag ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Hurtigruten. Foto: Ørjan Bertelsen
Asta Lassesen er i dag ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Hurtigruten. Foto: Ørjan Bertelsen

Pressemelding -

Asta Lassesen ny kommersiell direktør i Hurtigruten

Asta Lassesen (35) er i dag ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Hurtigruten. Lassesen kommer fra stillingen som finansdirektør i selskapet, en rolle hun har hatt siden 2011.

Konsernsjef Daniel Skjeldam er svært fornøyd med at Lassesen nå trer inn i rollen som kommersiell direktør for Hurtigruten.

- Asta har gjort en svært god jobb som finansdirektør, og vært helt sentral i omstillingen av selskapet gjennom de siste årene. Hennes sterke kommersielle og finansielle forståelse, i kombinasjon med hennes analytiske tilnærming, gjør meg trygg på at hun er den rette personen til å lede vår kommersielle avdeling, sier Skjeldam.

Lassesen, som er utdannet siviløkonom, ser fram til å starte i den nye funksjonen i selskapet.

- Jeg har gjennom omstillingen og i rollen som finansdirektør, hatt gleden av å jobbe tett med våre dyktige ansatte i den kommersielle avdelingen, både i Norge og utlandet. Hurtigruten har store vekstambisjoner, langs norskekysten, men kanskje i særlig grad i explorervirksomheten. Jeg ser fram til å lede arbeidet med å selge og forvalte merkevaren til Norges sterkeste reiselivsprodukt.

Asta Lassesen vil i en overgangsperiode ha funksjon som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten.


Hurtigruten er den legendariske ruten langs norskekysten; originalen siden 1893. Fra 2016 tilbyr Hurtigruten ekspedisjonsreiser med fire skip i Arktis ved Svalbard, Island og Grønland, og seilinger rundt Antarktis. I alt 11 skip tilbyr opplevelsesreiser langs norskekysten - hver dag hele året.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten, rutetrafikken Bergen-Kirkenes og MS Trollfjord. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Pressevakt HX

Pressevakt HX

Pressekontakt Alle henvendelser om HX (tidligere Hurtigruten Expeditions) og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 97600637
Øystein Knoph

Øystein Knoph

Pressekontakt Head of Media Operations Hurtigruten +47 977 39 224
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796
Hurtigruten Group