Gå videre til innhold
Polarlys-Fiskarkona-Lofoten-Svolvær-116440- Photo_Carsten_Pedersen_Hurtigruten_Norway

Bilde -

Polarlys-Fiskarkona-Lofoten-Svolvær-116440- Photo_Carsten_Pedersen_Hurtigruten_Norway

MS Polarlys passerer moloen og statuen Fiskarkona på vei til kai i Svolvær. Foto: Carsten Pedersen / Hurtigruten
Carsten Pedersen / Hurtigruten Norway
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Carsten Pedersen / Hurtigruten Norway
Filformat:
.jpg
Størrelse:
5632 x 2645, 7.14 MB
Last ned

Kategorier

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten (+47) 480 27 700 (kun for presse, ikke SMS) Kontakt for kundehenvendelser
Pressevakt HX

Pressevakt HX

Pressekontakt Alle henvendelser om HX (tidligere Hurtigruten Expeditions) og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt SVP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 976 00 637
Caroline M. Nilsen

Caroline M. Nilsen

Pressekontakt PR- og kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 926 71 111
Kjersti Johannessen

Kjersti Johannessen

Pressekontakt Pressesjef Hurtigruten +47 905 57 855

Relatert innhold

MS Polarlys passerer moloen og statuen Fiskarkona på vei til kai i Svolvær. Foto: Carsten Pedersen / Hurtigruten

Hurtigruten vant matsvinn-pris


Hurtigruten fikk nylig pris for «Årets mest effektive tiltak» under årets «KuttMatsvinn Servering»-arrangement.

KuttMatsvinn Servering er et samarbeid mellom Matvett og aktører i serveringsbransjen med mål om å halvere matsvinnet innen 2030.
– Dette er veldig stas for oss, og en stor anerkjennelse av vårt kontinuerlige arbeid for å redusere matsvinn, sier administrerende direktør He