Gå videre til innhold
Hedda_Felin_Hurtigruten_158412_Photo_Espen_Mills_Hurtigruten

Bilde -

Hedda_Felin_Hurtigruten_158412_Photo_Espen_Mills_Hurtigruten

Administrerende direktør Hedda Felin i Hurtigruten. Foto: Espen Mills / Hurtigruten
go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
7671 x 5117, 14.5 MB
Last ned

Kategorier

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten (+47) 480 27 700 (kun for presse, ikke SMS) Kontakt for kundehenvendelser
Pressevakt HX

Pressevakt HX

Pressekontakt Alle henvendelser om HX (tidligere Hurtigruten Expeditions) og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt SVP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 976 00 637
Caroline M. Nilsen

Caroline M. Nilsen

Pressekontakt PR- og kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 926 71 111
Kjersti Johannessen

Kjersti Johannessen

Pressekontakt Pressesjef Hurtigruten +47 905 57 855

Relatert innhold

MS Polarlys passerer moloen og statuen Fiskarkona på vei til kai i Svolvær. Foto: Carsten Pedersen / Hurtigruten

Hurtigruten vant matsvinn-pris


Hurtigruten fikk nylig pris for «Årets mest effektive tiltak» under årets «KuttMatsvinn Servering»-arrangement.

KuttMatsvinn Servering er et samarbeid mellom Matvett og aktører i serveringsbransjen med mål om å halvere matsvinnet innen 2030.
– Dette er veldig stas for oss, og en stor anerkjennelse av vårt kontinuerlige arbeid for å redusere matsvinn, sier administrerende direktør He

MS Kong Harald er ett av tre hybridskip i Hurtigrutens flåte. Neste år kommer nok et hybridskip til flåten etter at MS Nordlys skal oppgraderes med blant annet nye motorer og batteripakker. Foto: Ørjan Bertelsen / Hurtigruten

Hurtigruten på topp i anerkjent tysk bærekraftsrangering

Hurtigruten kommer på topp i den tyske miljøorganisasjonen NABUs årlige rangering av de mest bærekraftige cruiserederiene.
NABU (Naturschutzbund Deutschland) ble grunnlagt i 1899 og er Tysklands eldste miljøorganisasjon. I sin rangering av miljø- og klimatiltakene til 14 cruiserederier topper Hurtigruten listen foran blant andre Ponant, Royal Caribbean og Norwegian Cruise Line.
– Vi er en de

Det tradisjonsrike navnet MS Midnatsol blir igjen å se langs kysten fra november i år. Foto: Maximilian Schwarz / Hurtigruten

Tradisjonsrike MS Midnatsol tilbake langs kysten fra november

Skipet settes midlertidig inn i ruta mellom Bergen og Kirkenes fra november i år og i 2025. Det skifter samtidig navn tilbake til tradisjonsrike Midnatsol fra Maud. Dermed unngås hull i seilingsplanen mens Hurtigruten fortsettes sitt miljøoppgraderingsprogram.
MS Midnatsol er spesialbygget for Hurtigrutens originale rute, og kan ta med gods, lokale passasjerer, biler og turister mellom alle de

Kjøkkensjef Douglas Spiik i gourmetrestauranten Røst om bord på MS Trollfjord. Foto: Espen Mills / Hurtigruten

Hurtigruten lanserer nyskapende løsning for å redusere matsvinn: Matavfallet fra Hurtigrutens flåte blir til nye grønnsaker

Med et nyskapende tiltak basert på prinsippene for sirkulærøkonomi har Hurtigruten tatt ett steg videre mot målet om null matsvinn på skipene sine; en spesialdesignet kompostreaktor på Stamsund havn i Lofoten konverterer matavfallet til kompost. Komposten benyttes videre lokalt som gjødsel på Myklevik Gård, som igjen leverer grønnsaker til Hurtigrutens kjøkken.

Hurtigruten har en målsetting